top of page

Wat nu?

Neem de tijd. Neem alle tijd die je nodig hebt voor jezelf en voor elkaar. Neem rust en ruimte voor je verdriet en om afscheid te nemen van je geliefde. Er is geen haast bij. Als jij er klaar voor bent, bel je de dokter. Nadat de dokter is langs geweest, kan je familie en vrienden op de hoogte brengen. Pas daarna is het tijd om de uitvaartplanner te contacteren. Bel me op. Ik kom zo snel mogelijk naar je toe.  
Arts die Digitale Tablet

Verwittig de dokter

Contacteer de (huis)arts. Hij stelt het overlijden vast. Hij stelt ook een verklaring van overlijden op. Dit heb je nodig om aangifte te doen bij de burgerlijke stand van de gemeente. 

1

Image by Amin Hasani

Neem je tijd

Neem tijd om

afscheid te nemen.

Neem tijd voor je verdriet.

Alle rest mag even wachten. 

2

Hands & Heart V2.png

Kan ik je helpen?

Ik kom naar je toe en we maken kennis met elkaar. Ik neem de tijd voor je verhaal en je verdriet. We kunnen de belangrijkste wensen bekijken en eventueel vastleggen. Wacht je hier nog liever mee? Dat kan. We volgen jouw tempo.

3

De dagen erna

De dagen na het overlijden zijn vaak chaotisch en druk. Er moeten een heleboel zaken geregeld worden. Bij onze eerste ontmoeting nemen we de belangrijkste wensen door. Had je al een locatie en een datum in gedachte? We kunnen dit al vastleggen, maar hebben hier ook nog de tijd voor. We kunnen taken verdelen of we kunnen alles voor jou regelen. We werken vanuit ons hart en door deze persoonlijke aanpak maken we er sowieso een mooi en warm moment van. 

Contact
bottom of page