top of page

Hallo,
Ik ben Katrien

DSCF1126.jpg

Ik ben Katrien. Creatief, enthousiast en fijngevoelig van aard. Ik omring me graag met positiviteit en maak graag mensen blij. Dat is mijn doel in mijn leven. 

Van kindsbeen af ben ik bezig met grote levensvragen. Ik ontwikkelde een wijde interesse in filosofie, studeerde af in de moraalwetenschappen en volgde daarnaast ook een opleiding morele begeleider. Na een 15-tal jaren onderwijservaring aan laaggeletterde volwassenen voelde ik al een tijdje de nood aan nieuwe ervaringen en verandering.

Ik volgde een opleiding ACT (acceptance and commitment therapy) en richtte me weer bewust naar de kern van het leven. Er zijn voor mekaar, iets betekenen voor anderen, een zinvol leven leiden.

En toen stierf mijn zus. De meest levenswijze, positieve vrouw die ik ken. Het verdriet en de pijn overspoelden me eerst. Maar onverwacht vond ik in de leegte die ze achterliet, iets heel waardevols. Haar ongelooflijke positiviteit, haar levenskracht en tonnen energie zijn bij mij gebleven. En die wil ik heel graag inzetten om anderen te helpen.

Ik ontmoette een bijzondere vrouw, Kathleen van Lou'k up en samen organiseerden we een prachtig herinneringsmoment voor mijn zus.

Vrolijk, roos en sprankelend zoals ze was. Het moeilijkste moment in ons leven hebben we samen zo mooi gemaakt. En dat werk zet ik graag verder voor anderen.

Een warm en stralend afscheid, daar gaat Glowish voor.  

bottom of page