top of page

Voor de afscheidsmomenten werk ik samen met Kathleen, de trotse bezielster van Lou'k up. Kathleen is pionier in afscheidsvieringen voor kinderen en intussen is haar werk ook uitgebreid naar persoonlijke uitvaart voor iedereen. Dit doet ze al jaren volgens haar eigen yellow vibe.

 

Daarnaast heeft Kathleen een bloeiende praktijk als rouw- en verliescoach en organiseert ze regelmatig samenkomsten (lezingen, workshops, rouwkaraoke) in haar warme Lou'k up- huis in Herentals. We hebben de handen in elkaar geslagen en samen begeleiden we je bij het afscheid nemen, maar ook tijdens en na de uitvaart. 

SAMEN Met Lou'k up

over glowish

Glowish is een kleine uitvaartonderneming. Glowish, dat ben ik, Katrien. Door eigen rouwervaring en vanuit mijn hart voelde ik de nood om afscheid anders te organiseren. Geen klassieke uitvaart dus. Geen koud, kil of grauw gedoe. Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Een afscheid vol warmte, liefde en betrokkenheid. 
hassan-ouajbir-N4-gF71z2-4-unsplash.jpg

Glowish staat mensen bij op een heel belangrijk moment van het leven. Praten over sterven en de dood is voor velen erg moeilijk. In de laatste fase van het leven kan het rust geven als de wensen voor de uitvaart vastgelegd zijn. Zo blijft er ruimte over om innig afscheid te nemen. Dit neemt ook veel vragen en onzekerheden weg waarmee de nabestaanden vaak achterblijven. Wil je graag je ideeën bespreken of jouw wensen optekenen, dan helpen we je graag. 

vOOr het overlijden

_HR-copyright-Teja-De-Prins-162.jpg

We komen samen naar je toe om de wensen en de ideeën voor de uitvaart te bespreken. We denken niet binnen vastgelegde kaders, maar in mogelijkheden.

Voor de afscheidsmomenten werken we volledig zelfstandig en onafhankelijk. We hebben een uitgebreid netwerk, maar geen vaste samenwerkingen. Zo kunnen we alles tot in de puntjes en op jouw maat uitwerken.

bij de
uitvaart

_HR-copyright-Teja-De-Prins-232_edited.j

Na de uitvaart komen we ook nog een keer bij je langs om te horen hoe het met je gaat en om te bespreken hoe jullie het afscheid hebben ervaren. Moeten er nog dingen geregeld worden? Loop je ergens tegenaan? We ondersteunen je graag. 

Loop je vast in je verdriet en heb je nog graag verdere begeleiding? Dan kan je bij ons terecht in de praktijk van het Lou'k up huis voor rouw- en verliescoaching.  

nazorg

Foto van Teja De Prins

bottom of page